Logo for aID

Personvern

For å tilby deg en god tjeneste, trenger vi å vite litt om deg. Men vi samler bare inn de opplysningene vi trenger, og vi sørger for at du har kontroll med ditt personvern. aID gjør det enkelt for deg å se hvilke opplysninger som er registrert, og du enkelt endre eller slette din profil.

Nedenfor finner du en lettfattelig oversikt over hvordan vi behandler dine personopplysninger. For mer detaljert informasjon kan du lese vår personvernerklæring.

Har du spørsmål om personvern i Amedia? Kontakt personvern@amedia.no

Hva registreres på en aID?

Når du oppretter en aID, fyller du inn navn, mobilnummer, e-postadresse og fødselsdato. I tillegg lagrer vi en del opplysninger når du endrer din aID og når du bruker tjenestene.

Hva bruker vi opplysningene til?

Vi bruker opplysningene til å gi deg tilgang til tjenester som krever at vi vet hvem du er - enten fordi tjenesten er forbeholdt betalende (f.eks. betalingsartikler på nettaviser), eller fordi innholdet er personalisert (tilpasset akkurat deg, f.eks. varsel om svar på kommentarer du har lagt inn). Opplysningene gjør det også mulig å tilpasse annonsering på nettstedene, slik at du slipper å se annonser som ikke er relevante for deg.

Vi samler også opplysninger slik at vi kan forbedre og utvikle tjenestene våre.

Hvem deles opplysningene med?

Vi deler bare opplysninger med de av våre samarbeidspartnere som deltar i leveransen av tjenester til deg. Det er bare de opplysningene som er nødvendige for å kunne levere tjenesten som deles.